Skrivet av: Dolly | juni 15, 2006

Fotboll är en transasport

Fotbollsspelare är kärringar på plan.
Som spelare uppträder på plan ibland. Jösses. Tycker nästan att varningar kan delas ut oftare för filmning. Ibland är det så irriterande uppenbart. De kastar sig ner. Vänder och vrider sig (alla på samma sätt. Håller på samma ställe. På vristen) Höjer ögonbrynet kollar hur resten av spelet går. Faan domaren ser inte. Sedan är det upp och hoppa och skuttande iväg. Och då har jag inte ens sett en enda Italien match ännu.

Naturligtvis finns de smällar som gör ont. Som när Yorke täckte skott. Jaoza! Finns såklart även andra tillfällen. Svårt att inte känna smärta när man ser stämplingar, ledband i både fötter och knän sträckas ut som gummiband. Hovvaligen.
Men någonting som övergår mitt lilla förstånd är läkningen hos idrottare. Rooney är tillbaka i spel efter en kvart. Ungefär. Okej. 29 april bröt han foten. 15 juni är han tillbaka på plan. Hur är det möjligt? Detta gäller ju inte bara honom. Tänk om vi vanliga, dödliga kunde ha samma tillgång till behandling. Fast det är klart. Jag har fått uppfattningen om att många gärna tar en längre rehabilitering för att slippa jobba. Det…Det är lågt. (Våga inte ens kommentera med Glocalnet-reklamen. Hatar den!)

England spelade 2-0 mot Trinidad & Tobago. Men de fick banne mig kämpa för segern. Nu är det snart dags för Sverige-match. Kom igen nu! Källström från start. En offensiv uppställning. Hoppas på fartfyllt och målrikt. Och Ljungberg för fasen. Se till att hålla dig på benen!

Hepp Hepp!
/Cecilia

Vi är på gång!
Vi är laddade, vi är tända!

Annonser

Responses

 1. Jo. Om man ändå fick tillgång till samma behhandling. I samma tempo. Det hade varit något.

 2. vaddå har du också blivt tänd på hedman eller? (äsch hittar inte länken där bengtzing säger sådär)

  RE: Haha! Say what now?!

 3. Favorit i repris:
  http://www.transbuddha.com/mediaHolder.php?id=614

 4. Nej just det… det var ju Djuice som körde med Hasselhoff. Nåväl, en favorit i repris är det i vilket fall som helst. 🙂

  RE: Djuice eller inte. En solklar favorit i repris är det. Hasselhoff -Vad ska man säga om karln. Han e ett unikum i branschen va.

 5. Lite kylspray botar alla skador på ett litet kick, det är allmänt vedertaget.

 6. […] fotboll. Oerhört skönt att spanien till slut vann mot Italien. För länge sedan skrev jag att fotboll är en fjollsport. Numer kan väl Italiens landslag vara symbolen för den. Och vissa andra spelare i andra landslag […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: