Skrivet av: Dolly | september 13, 2006

Nu är det slut på det roliga…

Hela tiden matas vi av nya förbud. Man får inte prata i mobiltelefon på vissa platser i kollektivtrafiken. Jag kan förstå tanken. Absolut. Lugn och ro i all ära, men nog är det för fasen jobbigare att höra på tonårstjejer/killar. Eller ett tjejgäng som ska på fest. Varför inte förbjuda prat överhuvudtaget på en gång. För i slutändan handlar det mycket om nyfikenhet. När två personer sitter och pratar med varandra i tunnelbanan kan man följa med konversationen. Det kan man inte när det surras i mobiltelefon. Mhm!

Det är okej att lyssna på musik via mobiltelefonen. Så snälla surkärringar. Sluta bläng! Jag lyssnar bara. Pratar inte. När man kliver in i vagnen stirrar de och sedan flyttar de på sig i ren protest. Gärna med ett fnys. Jag tycker det är fruktansvärt löjligt. Men många pensionärer kommer att dö i förtid om de inte får gnälla. Dock finns det hopp hos de kommande pensionärerna.

Men det är inte bara mobilförbud på tapeten. Cancerforskningen har slagit till igen. Ena dagen ska man äta morötter för att det är nyttigt och förebygger cancer. Veckan efter är det tvärtom. Och nu! Nu är det verkligen slut på det roliga. De nya rönen lyder:
Du får cancer om du ger oralsex! Så sluta upp med fellatio och cunnilingus.

Eller så fortsätter vi leva som vanligt. Letar upp en betsajt för att satsa pengar på hur länge det dröjer innan Britney Spears är gravid igen. Och sjunger med Uggla…
Jag skiter i allt! Men det skiter jag i!

Annonser

Responses

  1. Inte mer än att jag har stora händer 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: