Skrivet av: Dolly | september 3, 2007

ID

Var det ett krav från kanal 5 att ta in de jobbigaste mest enerverande personerna de kunde hitta i Sverige när de skulle spela in ID. Andra gången jag ser det. Och herrejösses. Jag kräks snart. Och varför varför varför måste det vara så in i helvete segdraget? Blä blä blä!

Men vilken tur säger ni då att det finns andra kanaler att titta på. Jahada! Det är tur det.

Annonser

Responses

 1. Men åhh! Har precis suttit och beklagat mig över samma grej! Trodde inte det kunde bli värre efter den där fantastiskt jobbiga tjejen som påminde om hon i Vänner som Chandler dejtade vad-hon-nu-hette…men det kunde det visst! Sjukt…näe nog hade jag högre förväntningar på Hans Fahlén…

  RE: Ja men eller hur! Tänkte också Janice. Janice! JANICE! Men hon var ju asjobbig den där tjejen med. Nej Hasse har lagt av sig lite. Det har han nog. När och Fjärran reportagen var bra. Men sedan vet jag inte riktigt vad som hände…

 2. Och ikväll är det dags för Idol igen. I år ska jag se så många av de första avsnitten jag orkar och klarar av. Jag inte bara gillar Carolina, jag tyckte dessutom det var pinsamt och roligt (skäms lite över det) att se de glada kandidaterna göra ”sitt bästa”. Om dom nu gör det. Jag undrar om det inte är så att många bara ställer upp för att få komma i teve. Men man vet aldrig. Det finns folk till allt. Det jag däremot inte gillar och brukar skratta åt, det är när juryn är riktigt onödigt elaka. De som inte inser att dom är usla behöver man inte vara elak mot eller förnedra. Lite vassa ja, men inte elaka så att folk blir sårade för livet. Då försvinner det roliga.

  RE: Japp. Nu har det kickat igång. Carolina har vunnit en hel massa cred hos mig. Hon verkar vara en rätt skön tjej. Och det är ju väldigt kul med de första programmen. Det blir ju sådär pinsamt så att man bara vill gömma sig bakom kudden. Brutala ord från juryn. Och sedan såna där ”halleluja-moment” som killen igår som sjön bridge over troubled water. Gött.

 3. Nu sett de två första Idol-programmen och är besviken. Ganska kass på alla ledder, tyvärr. Programledarna är bleka (var är Jidhe?). Juryns utlåtanden känns många gånger inklippta/ ihopklippta/redigerade och inövade.

  Idag tyckte jag dessutom att man gjorde fel som lyfte fram den där arga killen som kallade juryn ”råttor”. Han hade inte hade alla hästar hemma och man borde därför ha visat hänsyn och låtit bli att ge honom utrymme i teve.

  Tyckte dock att juryn hanterade tjejen som ville bli en ny Agnes på ett respektfullt sätt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: