Skrivet av: Dolly | januari 5, 2008

The glory days are over

Att vara småbarnsförälder är ingen lek. Inte för att jag någonsin har påstått det heller. Men att ens fundera på att man ska kunna sova till 09 på morgonen. Utan avbrott. De dagarna är förbi. Två små svarta flickor med fyra ben och svans bara måste leka i sängen. I gardinen. Bita i tårna. I fötterna. För de är ju så de funkar. Helst klockan 02-03 på natten och 06-08 på morgonen.

Efter att ha legat och eldat upp mig en bra stund i sängen gav jag upp. Drog på mig understället, ytterkläder och skor och gick ut på en rask promenad. Med gråten i halsen. Och en bitter smak i munnen. Men sedan försökte jag tänka om. Vara mer positiv. Utan de där kattskrällena hade jag kanske inte tagit mig ut. Åtminstone inte lika lätt. För visst var det skönt ändå. 45 minuter senare var jag hemma sådär lagom svettig. Och faktiskt ganska nöjd.

Nu har jag fått sällskap här i knät. En kurrande flicka som bara vill mysa så mycket det går. Det är trots allt skönt att vara hemma igen. För visst är de fina. Ja, det är de. Våra kids.

Kids

Glory days well they’ll pass you by
Glory days in the wink of a young girl’s eye
Glory days, glory days

Annonser

Responses

  1. Jo, de är fina de där två lurviga pipen. Men inte i närheten av lika fina som deras ”mamma”.

  2. åh mystjejerna!! det är klart det är underbart! jag funderar på att skaffa en till men det är så dyrt bara…kerstin är förresten väldigt snäll så, nuförtiden. hon ligger där på sin kudde bredvid min och tittar på mig tills jag går upp.

  3. Vi har ingen misse längre. Man saknar dem när de är borta så njut så länge de finns.

  4. njut sålänge de vill ligga i knät förresten. kerstin var en riktig gosegris tills hon blev ”vuxen” (alt tonåring) och nu ligger hon helst i sin egen lilla säng istället för i knät på mig 😦


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: