Skrivet av: Dolly | januari 11, 2009

Vinst!

Idag åkte vi ut till ingenstans igen och spelade match. När vi mötte laget hemma var vi bedrövliga -nåja, men spelet var verkligen ingenting att skryta med. Dessutom hade de inga avbytare. Även denna gången hade de bortfall på spelare, 1 avbytare. Flunsan hade slagit till. Men det är roligt lag att möta. Inget gnäll och fulspel utan positiv anda. De spelade betydligt mycket bättre denna gången och det är imponerande att de orkar spela hela matchen med ett relativt högt tempo. En eloge till dem.

Så. Vi då.
Jovars, vi spelade betydligt bättre mot dem i detta möte. Lite tappade bollar och sådär i anfall men bakåt. Bakåt såg det väldigt bra ut. Ner på 6 meter och upp med händerna. Det stoppade det mesta. Vår målvakt gjorde som vanligt en riktigt bra match. Och Catta springer som bara den, hon kommer snabbt tillbaka i form!
På slutet fick vi onödiga utvisningar (tre raka på en och samma gång, till en och samma spelare). Vi har lite att jobba med där. Det är ett härlig gäng att spela med trots våra olikheter. Efter matchen fick jag höra många positiva ord, vilket var otroligt värmande! Det betyder väldigt mycket att få höra dem. Så tack!

Annonser

Responses

  1. ååå gumman vad glad jag nu blir. sade till kim den kommentaren som du sa till mig, de glädjer en så!!!

    syns på träningen i kväll..

    pöös


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: