Skrivet av: Dolly | mars 26, 2009

Hoppsan Kerstin!

Att kristdemokraterna motarbetat homosexuella i diverse frågor är väl ingen nyhet. Nu ifrågasätts homosexuellas rätt till adoption -igen, av socialministern Hägglund. Varför skjuta på det?! Det finns så många barn i världen som behöver en kärleksfull familj, om den sedan består av en mamma + pappa, mamma+mamma eller pappa och pappa är väl ändå skitsamma. Ett av samhällets demokratiska värden är väl allas lika rätt. De försöker med argument som att barnen behöver manliga och kvinnliga förebilder. Får de inte det? På det stora hela är det väl en kärleksfull och trygg uppväxt som är det väsentliga. Jag håller med en pappa som sa att han kränker inte bara de homosexuella föräldrarna utan även barnen! Det som är säga att de inte borde finnas.

Kanske bör tilläggas att detta är något som står för Hägglund själv. Han verkar inte få särskilt mycket medhåll… Men karln är för fan socialminister, vill vi ha en människa med sådana värderingar där?!

En helt annan grej. Tillbaka dryga 2000 kr på skatten. Det är inga 12 000 kr som vissa andra, men glad är jag! Heja heja!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: