Skrivet av: Dolly | september 1, 2009

Artro

Har efter några om och men fått prata med artroclinic. Läkarens assistent kikade runt i papper osv. Till sist hittade hon mig och några anteckningar som läkaren gjort (utifrån ultraljudet sköterskan gjorde). Hon verkade inte se någon anledning för mig att komma tillbaka och därför inte heller ringt. Jag förklarade att jag i så fall missuppfattade sköterskan då jag uppfattade det som att läkaren skulle titta på mitt knä oavsett, men att väntetiden var 3-4 månader. Så. Nu har jag pratat med dem och läkaren ska titta på ultraljudet igen. Jag försökte förklara som det är att jag fortfarande har ont och att jag inte fått göra en magnetröntgen.
– Nähä, har du inte gjort det?
– Nej, jag bad om det, fast ortopeden ansåg att det inte var nödvändigt. Men att det kanske vore bra för att se om det är någon annan skada i knäet.
– Aha, okej. Ja. Mmm.. Men.. Jag ska prata med läkaren igen och sedan återkommer jag. Inte idag men i slutet på veckan.
Det kändes som att musten gick ur. Men jag poängterade att jag spelar handboll och gärna vill komma tillbaka till spelet. Det låter säkert väldigt mesigt, men jag kan inte gå ex i centrum mer än en timme utan att få ont. Bara gå i löparskor dag ut och dag in. Men för framtiden, jag kommer att ha ett jobb som lärare där jag måste kunna gå ner på deras nivå. Det går inte nu. Vi får väl se. Jag överväger att ringa vidare. Uppsala och Solna. Kanske går bättre där.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: